Uw Laserkliniek in Utrecht - Nevadadreef 69 B - 1   

Laser behandelingen

Alexandrite laser

Alexandrite laser ontharen is voor een lichte huid uitermate geschikt. Dus als u last heeft van overbeharing op uw lichte huid, dan is definitief ontharen met de Alexandrite laser perfect voor u! De kracht van de Alexandrite laser ontharen zorgt ervoor dat de haar vermindering na elke behandeling duidelijk zichtbaar is.

De Alexandrite laser is een erg krachtige ontharingslaser met een kortere golflengte (755 nm) dan een standaard diodelaser. Hierdoor is de Alexandrite laser niet alleen geschikt voor het verwijderen van donkere haren maar ook voor het verwijderen van fijne en licht-gepigmenteerde haren.

YAG laser

De Yag Laser is een speciale vaatlaser die zonder je huid te beschadigen wordt gebruikt bij de behandeling van verwijde fijne bloedvaatjes of gesprongen vaatjes. Het laserlicht verwarmt de ongewenste bloedvaatjes, waardoor de vaatwand samentrekt. Je lichaam ruimt de overblijfselen op. Meestal zijn er één, twee of drie behandelingen nodig om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Elektrische epilatie

Elektrisch ontharen is het permanent verwijderen van ongewenst haar op uw lichaam door middel van elektrische epilatie. Bij deze methode wordt elk haartje individueel verwijderd aan de hand van een flinterdunne naald en stroompulsjes. De naald wordt in het haarzakje gestoken en geeft vervolgens een elektrische stroompouls van enkele seconden (afhankelijk van het haartype). Het haarzakje wordt door de stroom vernietigd waardoor er geen haar meer uit kan groeien.

Co2 laser

De CO2 laser is een laser die ontwikkeld is om de huidteint en textuur te verbeteren. De laser wordt ingezet om onregelmatige- en zonbeschadigde huid, ouderdomsvlekken, fijne lijntjes, oppervlakkige rimpels, post-traumatische littekens en acnelittekens te verbeteren. Hoe werkt de CO2 laser? De fractionele CO2 laser schiet met een zeer fijne laserbundel, in de vorm van een raster, minuscule laserstraaltjes in de huid. Hierbij blijft de tussenliggende huid in tact, waardoor deze zich sneller herstelt. Vlak onder de opperhuid verspreidt de energie van de laser zich in de diepte, waarbij het vocht zich tot maximaal 1 mm diep in de huid verdampt. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd tot aanmaak van collageen en elastine en wordt de huid strakker en voller.

Microdermabrasie

Microdermabrasie kan een wezenlijke bijdrage leveren om uw huid in goede conditie te krijgen en gezond te houden. Het zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

Huidaandoeningen, slechte eetgewoonten, veroudering en luchtvervuiling kunnen het normale peelingproces van de huid verstoren. Ze beperken daarmee het goed functioneren van de huid en kunnen huidproblemen veroorzaken. Daarbij lijken hierdoor vaak wat ouder dan we ons in werkelijkheid voelen.

Chemische peeling

Bij een chemische peeling wordt de bovenste huidlaag met een chemisch schuurmiddel verwijderd. De huid herstelt zich na de peeling en ziet er dan frisser en jonger uit. Rimpels, oneffenheden, zonbeschadiging enacne-littekens verminderen sterk. Daarnaast is het mogelijk om voorstadia van huidkanker te behandelen.

TCA peeling (deep peeling)

Een TCA (Trichloorazijnzuur) Peeling is een chemische peeling wat de huidstructuur helpt verbeteren, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling van de huid.

De TCA Peeling is geschikt voor alle huidtypes. Voor de indicaties pigmentvlekken, rokershuid, zwangerschapsmaskers en acne littekens kunt u ook gebruik maken van de TCA Peeling. Voor een optimaal resultaat worden peelings in kuurvorm aanbevolen.

Camouflage

Camouflagetherapie zorgt ervoor dat storende huidkleurverschillen minder zichtbaar worden gemaakt. U kunt zich in uw dagelijks functioneren gehinderd voelen, wanneer u last heeft van bijvoorbeeld wijnvlekken, littekens, vitiligo,etc. Vooral de zichtbare plekken in het gelaat of op handen en voeten kunnen als zeer storend worden ervaren. De daadwerkelijke camouflage gebeurt door middel van het gebruiken van camouflagecrèmes. Een camouflagecrème is een stugge crème met een grote hoeveelheid pigment erin. Deze crème kan tevens water- en veegvast worden gemaakt en zijn dagelijks toepasbaar. Bij de camouflagetherapie ligt het accent op het zoeken naar een juiste crèmekleur zodat een onopvallende camouflage aangebracht wordt.

Nadat de juiste crèmekleur is gevonden, staat het aanleren van het aanbrengen van de camouflage centraal, zodat de gebruiker de camouflage dagelijks of wanneer nodig zelf kan aanbrengen.

Dermapen (micro-needling)

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro needling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. De Dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

Biopeeling

Bio-peeling is een resultaatgerichte behandeling op biologische wijze. Door zijn resultaatgerichte karakter is bij deze cosmetische behandeling al resultaat zichbaar na 1 behandeling. Bij zware acne is een kuurverband raadzaam. Deze bestaat uit 3 behandelingen verspreid over 3 weken. Na de bio-peeling behandeling ziet de huid er wat rood uit en tintelt de huid nog door. Ook kan de huid licht gaan vervellen. Dit hoort allemaal bij het proces voor een egale en gezonde huid.

Acne behandeling

Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Je kunt er last van hebben op het gezicht (vulgaris) maar ook elders op het lichaam of in de lichaamsplooien (ectopica/ Hidradenitis suppurativa).Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd. Een hele heftige vorm vanacne(conglobata) kan zorgen voor diepelittekens. Bijna iedereen heeft wel eens een lichte vorm vanacnegehad en kan zich goed voorstellen hoe cosmetisch storend het is.

Diode Laser

De LightSheer Diodelaser is een ultra-moderne laser die speciaal ontworpen is om eenvoudig en snel ongewenste haren op een effectieve manier te verwijderen. Vrijwel alle typen lichaamsbeharing zijn geschikt voor deze behandeling, mits de haren gepigmenteerd zijn. Alle vormen van overbeharing in het gezicht, op de kin, de armen, benen, borst, oksels, bikinilijn en rug kunnen goed worden behandeld.